NFL och amerikansk fotboll som stort intresse

Just nu pågår Europamästerskapen i fotboll som är den största sporten i världen. Många av oss gillar också att titta på amerikansk fotboll av olika anledningar. Sverige har faktiskt också en egen liga som startade redan 1991 av SAFF. Om du är intresserad av att börja spela finns det flera olika divisioner i Sverige. Det finns en mängd lag som du kan kontakta. Om du inte är intresserad av att börja spela men ändå tycker om att titta på sporten och vill köpa in lite souvenirer kan du ta en titt online.

Fotbollsresor till USA

Om du är ett inbitet fan av amerikansk fotboll och har ett favoritlag kan du beställa ett resepaket på nätet. I paketen som finns tillgängliga brukar det mesta ingång som resa, hotell och dessutom eventuella personliga önskemål. Allt du behöver ta med dig är kläder, fickpengar och ett glatt humör så ordnar de resten.

Invecklad sport med mycket regler

Amerikansk fotboll är verkligen inte det lättaste spelet att förstå och det finns en mängd regler som du måste ha koll på. Läs på om reglerna innan du tittat på nästa match för att få en större förståelse för spelet.