Träna inför kommande cykellopp

För dig som har passion för cykling, är att delta i ett lopp troligtvis en av de mest spännande delarna av att utöva din sport. Oavsett om du tävlar för att vinna, eller bara vill njuta av stämningen och gemenskapen är det viktigt att du är förbered. Se till att du tränar ordentligt inför nästa lopp.

Träna gärna med andra

Om du inte redan är det kan du gärna gå med i en cykelklubb. Att träna med andra ger både motivation och inspiration, och ger dig dessutom en känsla av gemenskap. Genom att pusha och stötta varandra kommer ni att utvecklas mer. Du får då också tillgång till ett nätverk av cyklister som kan ge dig hjälp och råd när du behöver det.

Skaffa dig rätt utrustning

Se alltid till att du också har den utrustning du behöver. Det finns naturligtvis ett stort urval av tillbehör och cykelvårdsprodukter att välja bland. Fundera på vad du behöver inför loppet. Att du tar hand om din cykel är nödvändigt för att du ska kunna cykla ett bra lopp.

Om du tidigare bara motionscyklat kanske din cykel inte håller måttet för tävling. Att handla online är lätt och smidigt, så köp något nytt inför nästa lopp!